NB I

Négy gólt rúgott a Videoton

A másodosztályú Dunaújváros PASE csapatát verték 4-0-ra a székesfehérváriak.
Videoton FC – Dunaújváros PASE 4-0 (2-0)
Székesfehérvár, 1000 néző. V: Rózsa
Videoton, 1. félidő: Tujvel – Paraiba (Torghelle), Juhász, Szekeres A., Stopira – Vítor Gomes, Papp M. – F. Oliveira, Zsótér, Gyurcsó – Lupeta. 2. félidő: Calatayud – Szolnoki, Caneira, P. Vinicius, Mamadu (Paraiba) – Tóth B., Vítor Gomes (Kleinheisler) – Alvarez, Sándor Gy., Kovács I.– Nikolics N.
DPASE: Milinte – Villám (Szauter), Beleuc, Farkas V., Lázár Zs., Csehi (Kocsis G.) – Ato (Perovic), Böőr (Birtalan B.), Szalai T., Godslove (Sitku) – Urbán G. (R. Thiago)
Gólszerzők: Zsótér, Torghelle, Nikolics N., Kovács I. (11-esből)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután az NB II-es Dunaújváros együttesét fogadta hazai pályán a Videoton felkészülési mérkőzésen. A székesfehérváriak magabiztos, 4-0-ás győzelemmel hangoltak a jövő hétvégi bajnoki rajtra.

Jól kezdte a találkozót a Vidi, a 9. percben Gyurcsó tekert jobbról kapu elé egy szabadrúgást, Milinte rossz ütemben jött ki a kapujából, így a labda eljutott Szekereshez, aki mellé fejelt 6 méterről. A 23. percben Gyurcsó ívelt kapu elé egy szabadrúgást, érkezett Lupeta és közelről kapura fejelt, de Milinte óriási bravúrral védte a léc alá tartó fejest. A 37. percben gólra érett a fehérvári fölény, Zsótér került helyzetbe, majd 15 méterről hatalmas gólt lőtt. Milinte hiába úszott a levegőben, esélye sem volt védeni a bal felső sarokba tartó lövést (1-0)- tudósít a vidi.hu.

Még az első félidő vége előtt növelte előnyét a hazai gárda, Gyurcsó hatalmas erővel lőtt kapura 18 méterről, a labda a jobb kapufáról éppen Torghelle elé pattant, aki közelről az üres kapuba lőtt (2-0).

A harmadik találatig egészen a 87. percig kellett várni, amikor Álvarez tekert kapu elé egy szabadrúgást, Nikolics remek ütemben emelkedett a levegőbe, és 4 méterről a kapuba fejelt (3-0). Már a hosszabbításban jártak a mérkőző felek, amikor Kovácsot buktatták a tizenhatoson belül. Az ítélet végrehajtását Nikolics átengedte a sértettnek, Kovács István pedig nagyon magabiztosan értékesítette a büntetőt (4-0).

Olvasói sztorik