NB I

Két külföldit igazolt a Debrecen

A román Cristian Bud és az elefántcsontparti Joel Damahou is aláírta szerződését a DVSC-hez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A román támadóval és az elefántcsontparti középpályással is hároméves megállapodást kötött a klub.

A 28 éves román csatár, Cristian Bud korábban a Gaz Metan Medias és a CFR Cluj labdarúgója volt. A tavaszi szezont az FC Bihornál töltötte kölcsönben, ahol tíz mérkőzésen hét gólt szerzett. A román élvonalban összesen 91 meccsen lépett pályára, és 25 gólt szerzett.

A 26 éves elefántcsontparti Joel Damahou védőként és védekező középpályásként is bevethető. Az elmúlt két idényben Izraelben futballozott, előbb a Bnei Sakhnin, majd a Maccabi Haifa együttesében. Az izraeli élvonalban 43 meccsen két gólt szerzett. Profi pályafutását egyébként a Paris FC-ben kezdte, majd az FC Nantes és a Kickers Offenbach labdarúgója is volt, s megfordult a Borussia Mönchengladbach második csapatában is – írja a klub honlapja.

Nem lesz szurkolói kártya

Debrecenben nem szükséges szurkolói kártya a bajnoki meccsek megtekintéséhez.

A következő idénytől szükséges szurkolói kártya a személyes adatok megadásával jár együtt, és egyre több klubnál bevezetik. Képíró János biztonsági igazgató a DVSC honlapján elmondta: a törvény előírja, hogy a kiemelt meccseken névre szólóan kell értékesíteni a belépőket, amit a hajdúságiak majd megoldanak, de a szurkolói kártyát nem vezetik be.

Olvasói sztorik