NB I

Nikolics hamarosan visszatérhet?

A Videoton csatára szeretne még ebben a bajnokságban pályára lépni, de a legfontosabb az egészség.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sérülését követő húsz percre továbbra sem emlékszik, de a győri kórházban elvégzett első CT-vizsgálat eredménye negatív lett. Az eset múlt szerdán történt a Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján, de klubja honlapján elmondta, most már sokkal jobban van.

Ezen a héten a székesfehérvári kórház neurofiziológiai laborjában EEG-vizsgálatot végeztek. A szakorvos egyelőre nem javasolta Nikolics számára a túl sok mozgást. A héten egy újabb kontroll CT-vizsgálat lesz, a jövő héten pedig ismét EEG-vizsgálat vár rá. Ezeknek az eredményeitől is függ, hogy mikor térhet vissza – mondta Dr. Gyarmati Erik csapatorvos.

– Még nem vagyok százszázalékos állapotban, de már sokkal jobban érzem magam, mint a múlt héten – mondta Nemanja Nikolics. – Bízom benne, hogy a következő napok vizsgálatai is negatív eredményt mutatnak, ahogy az eddigiek is. Ha minden jól megy, akkor jövő héten talán már elkezdhetek óvatosan kocogni. Szerencsére a közérzetem egyre jobb, étvágyam is van, úgyhogy nem érzem azt, hogy nagyon legyengültem volna. Próbálok a lehetőségekhez képest sokat mozogni a lakásban. Ma először egyébként hosszabb időt töltöttem el az udvarunkon, kimentem levegőzni, meg egy picit sétálni. Az egyetlen pozitív dolog a sérülésemben, hogy most rengeteg időt tölthetek a feleségemmel és a kislányommal. Nagyon szeretnék még ebben a szezonban pályára lépni, de természetesen a legfontosabb, hogy ismét teljesen egészséges legyek, így ha az orvosok azt mondják, hogy csak a következő szezonban játszhatok újra, akkor elfogadom a döntésüket.

Olvasói sztorik