NB I

Zöld-fehér mágia a hajrákban

A Kaposvár és a Paks is "ponterős" az utolsó pillanatokban. A meccs addig tart, míg lefújják...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A futballmérkőzés a hármas sípszóig tart, addig pedig mindig van esély a gólszerzésre. A legjobb akkor betalálni, amikor az ellenfélnek már nincs ideje válaszra. A Győri ETO legutóbbi hajrágólja az Újpest ellen lehet, hogy a bajnoki címet jelenti Pintér Attila csapatának. A Rangadó.hu ennek apropóján most feleleveníti, hogy az idei bajnokságban mikor és kik szereztek három pontot érő találatot az utolsó percekben. Az összeállításból kiderül, hogy az Újpest – Ferencváros összecsapás mindkét alkalommal a rendes játékidő után dőlt el, és hogy az Újpest már ősszel is szenvedőalanya volt Győr elleni finisnek. Érdekesség, hogy rengeteg a zöld-fehér csapat a hajrában győzelmet elért együttesek táborában.

1. forduló: Paks – Pécs 2:3

Zoran Zeljkovics 92. percben szerzett találata ért három pontot a PMFC-nek az első fordulóban.

4. forduló: Siófok – Győr 2:3, UTE-FTC 2:1, Videoton – Eger 1:0

Izgalmakban nem volt hiány ebben a körben, három bajnokin is utolsó percekben dől el a győzelem. Djordje Kamber (Győr) a 91., Bavon Tshibuabua (Újpest) a 95., Nikolics Nemja (Videoton) a 94. percben szerzett győztes találatot.

11. forduló: Pápa – Honvéd 2:1, KTE – Haladás 2:1, Győr – UTE 3:2

A negyedik fordulóhoz hasonlóan szintén három bajnokin csak az utolsó percek döntöttek a három pont sorsáról. Goran Marics (Pápa) a 88., Francis Litsingi (Kecskemét) a 92., Djordje Kamber (Győr) a 93. percben szerezte a mindent eldöntő találatot.

12. forduló: Diósgyőr – Kaposvár 0:1

A kaposvári győztes gólt Horváth Tamás lőtte a 87. percben.

14. forduló: FTC – DVSC 2:1

Józsi György a 89. percben köszönt be a Ferencvárosban.

17. forduló: Siófok – Eger 4:3, FTC – Pécs 3:2

Melczer Vilmos (Siófok) a 87., Böde Dániel (FTC) a 94. percben döntötte el a mérkőzést.

18. forduló: Kaposvár – Győr 1:2

Az első tavaszi fordulóban Tarmo Kink tette fel az i-re a pontot a győrieknél a 91. percben.

19. forduló: FTC – UTE 2:1

A sors ad és elvesz, tartja a mondás, nos ez tökéletesen igaz volt a derbire is, hiszen tavasszal Vladan Cukic 93. percben szerzett találata miatt ezúttal a zöld-fehér tábor örülhetett.

24. forduló: Siófok – MTK 2:1

Tímár Krisztián szerezte egy szöglet után a siófokiak győztes gólját a 92. percben, akik fontos győzelmet arattak ezzel a fővárosiak ellen.

25. forduló: Győr – Paks 3:4

Könyves Norbert találata azt is jelentette a 91. percben, hogy a paksiak háromgólos hátrányból álltak fel a listavezető ellen.

Olvasói sztorik