NB I

A győriek eddig is nyugodtan aludtak

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újpest FC – Győri ETO 1-2

Marc Leliévre, Újpest: – Nagyon savanyú érzés van bennem, nagyon jól játszott a csapat, megérdemelte volna a győzelmet. Az első félidőben jobban játszottunk, a másodikban viszont már a Győr vette át az irányítást. Úgy gondolom, kontrákra kellett volna játszani, ez azonban nem sikerült. Nem tudom, hogy a végén mi hibáztunk-e, ezt a felvételek elemzése után tudom megmondani.

Pintér Attila, Győr: – Óriási három lehetőségünk volt 0-0-nál. Taktikai harc folyt a pályán, az Újpest is próbálta ránk erőltetni a játékát, és mi is próbáltuk ugyanezt tenni. Amit a második félidőben tettek a játékosaim az önmagért beszél, látszik, hogy ez a csapat nagyon erős, nagyon akar valamit, és remélem, hogy kiérdemli azt, amit nagyon sok ember vár már tőlünk. Mindenkinek helyén volt a szíve. Nem csak a csapatban kell keresni a hibát, a rosszabb meccseinken is tették a dolgukat a játékosaink, dolgoztak becsülettel. Mi eddig is nyugodtan aludtunk, becsülettel tettük eddig is a dolgunkat, és ezt bizonyítottuk ma is.


Egri FC – Pécsi MFC 2-3

Mészáros Ferenc, Eger: – Gratulálok az ellenfélnek. Szakmailag nem szeretném értékelni ezt a mérkőzést, mert nem erről szólt. Amihez viszont gratulálnék az az, hogy a második félidőben egy újabb egri fiatal tudott bemutatkozni az NB I-ben, Kasza Péter személyében. Nagyon köszönjük a tulajdonosoknak és azoknak, akik hozzásegítették a csapatot, hogy eljöhessünk. Amennyiben adtak volna még háromszáz forintot, akkor egy karton ásványvizet is tudtunk volna venni.

Lőrincz Emil, Pécs: – Nehéz volt ez a hét, mert nem tudtuk, hogy lesz-e meccs. A játékosok ilyenkor akaratuk ellenére sem úgy készülnek, hogy százszázalékos bajnoki mérkőzést játszanak. A találkozóval kapcsolatban úgy gondolom, hogy a helyzeteink alapján abszolút megérdemelten nyertünk. Végig uraltuk a kilencven percet, attól függetlenül, hogy az első félidőben az egriek két helyzetét is mi alakítottuk ki. A második játékrészben pedig sorra gyártottuk a helyzeteket, sajnos csak ennyit sikerült berúgnunk. Megérdemelten nyertünk és örülök, hogy elértük a kitűzött célunkat.

pmfc.hu


FGSZ Siófok – Kaposvári Rákóczi FC 2-1

Horváth Károly, Siófok: – Teljes mértékben átérezték a játékosaink, hogy milyen fontos ez a mérkőzés. Szívünket-lelkünket kitettük a győzelemért ezen a nem túl magas színvonalú találkozón. Sokat dolgoztunk, gyakoroltunk, ezért is sikerülhetett olyan szép gólt rúgnunk, mint az első találatunk. Mentálisan erős a társaság, sokat teszünk azért, hogy fejben felkészítsük a csapatunkat. A hiányzóink sem zavartak meg bennünket, minden játékosom élvezi a bizalmat, aki tenni akar ezért a klubért, csapatként érünk el sikereket.

Prukner László, Kaposvár: – A Siófok jobban akarta a győzelmet, mint nálunk egy-két játékos. Megérdemelt sikert arattak. Figyelmetlenek voltunk, ziccereket hibáztunk. Szégyellem magam a produkciónk miatt. Az a versenysportoló, aki nem tekinti minden meccsét élet-halál harcnak, jobb, ha abbahagyja az élsportot. Kevesen vagyunk, abból kell építkeznem, ami van, ezzel a kerettel próbálunk meg minél jobb eredményt elérni.


Bp. Honvéd – Lombard Pápa 2-0

Marco Rossi, Honvéd: – Bebizonyosodott a jóslatom, verekedős meccs lett a Pápa elleni. Mi irányítottuk a játékot, megérdemelten nyertünk. Fontos volt, hogy a játékosaim adják vissza azt, amit az edzéseken gyakoroltunk. Voltak hibáink, de ezeket a csapategységgel lehet kompenzálni, ez a labdarúgás alapja.

Zsivóczky Gyula, Pápa: – A legnagyobb lehetőségünk a 3. percben adódott, ha azt gólra váltjuk, akkor másképpen alakulhatott volna a mérkőzés. Nem játszottunk jó felfogásban, bátortalanok voltak a támadásaink. Ilyen passzban vagyunk. Sportemberhez méltóan viselkedünk továbbra is, készülünk az Eger elleni meccsünkre. Nem vagyok elkeseredve, látom milyen munkát végeznek a játékosaim az edzéseken, azonban ezt valamiért a pályán nem tudjuk visszaadni.


Diósgyőri VTK – Debreceni VSC 3-3

Kovac Zoltán, Diósgyőr: – Szeretem az ilyen hozzáállást, jó volt látni ezt a játékot a csapatomtól. Tudtuk mikor kell gyorsítani, mikor kell lassítani. Ezt a mentalitást, hozzáállást szeretnénk meghonosítani a csapatnál. Fizikailag még vannak lemaradásaink, láthattuk ezt a mai meccsen is, hiszen sokszor le tudott kontrázni bennünket a Debrecen.

Kondás Elemér, Debrecen: – Két pontot elveszítettünk. Egyszerűen nem szabad kétgólos hátránynál ilyen hibákat véteni. A tizenegyesnél a játékos közelébe sem szabadott volna menni, és a többi gól is elkerülhető lett volna. Szép találatokat szereztünk, de ezt az előnyt meg is kellett volna tartani.


Haladás – Kecskemét 1-1

Artner Tamás, Haladás: – Sokkal jobban játszottunk, mint a Kecskemét. Több helyzetünk volt, kulturáltabban futballoztunk. Úgy érzem, hogy az ellenfél óriási szerencsével vitt el tőlünk pontot. A gólt szabadrúgásból kaptuk, ami szerintem nem volt fault. A csapatom mindent megtett a győzelemért, de sajnos egy olyan ellenféllel találkoztunk, akik nem focizni, hanem tördelni a játékot jöttek ide. Millió szabálytalanságot követtek el, és húzták az időt. Gólokkal kellett volna nyernünk egy totál kulturálatlan csapat ellen.

Horváth Ferenc, Kecskemét: – Értékes pontot szereztünk, a második félidőben teljesen ránk erőltette akaratát a Haladás, ám a jó közösségünket mutatja, hogy 10 emberrel is pontot tudtunk menteni. Krónikus májgyulladásban is szenvedtünk, hiszen majdnem mindenki besárgult.


Videoton – MTK 2-0

José Gomes, a Videoton edzője: Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk, az MTK egy nagyon nehéz ellenfél, hiszen szeretik birtokolni a labdát. Nem egyszerű az ilyen stílusú csapatok ellen játszani. Megérdemelten sikerült nyernünk, és ez nagyon fontos győzelem számunkra a bajnoki tabella szempontjából.

Garami József, az MTK edzője: Jó meccs volt, végig nagy volt az iram, mindkét kapu előtt voltak helyzetek, de a Videoton több lehetőséget alakított ki. A végén nagyon kitámadtunk, sajnos ekkor jött a második fehérvári gól. Összességében a döntetlen elérhető közelségben volt, de a Videoton nem érdemtelenül nyerte meg a meccset. Gratulálok nekik.

Olvasói sztorik