NB I

Közönnyel vádolják a Hali vezetőit a drukkerek

Üres lesz a B-közép a Kecskemét ellen, így tiltakoznak a rendőrök kaposvári túlkapása ellen. Társaik büntetésére pénzt gyűjtenek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Közleményt adtak ki a Szombathelyi Haladás szurkolói , melyben arról tájékoztatnak, hogy a kaposvári meccsen és utána történtek miatt a pénteki, Kecskemét elleni találkozón üresen hagyják a B-közepet.

A közlemény

Kaposváron a Kaposvár-Haladás mérkőzésen és utána történteket a szurkolói csoportok átbeszélték és egységes álláspontot alakítottak ki, mely eredményeként úgy döntöttek, hogy a Kecskemét – Haladás mérkőzésen üresen hagyják a B-Közepet.

A szurkolói csoportok felkérik valamennyi B-Középbe járó társukat, hogy a mérkőzést a Klubház felőli karéjban tekintse meg. A további információkat a helyszínen fogjuk jelezni.

A hat szurkolótársunk büntetése kapcsán felmerült költségek fedezésére indított összefogás példaértékű, ugyanis két óra leforgása alatt már 92 600 Ft gyűlt össze és nagyon sokan jelezték támogatási szándékukat a kezdeményezéshez. Azon szurkoló társaink, akik csatlakoznak a gyűjtéshez jelezzük, hogy a Kecskemét elleni pénteki bajnoki előtt az Ereklye Pavilonnál leadhatja a támogatását.

A szurkolói összefogással szeretnénk felhívni mind a Magyar Labdarúgó Szövetség, mind a Rendőrség, mind a Klubok illetékeseinek figyelmét, hogy a SZURKOLÓK NEM BŰNÖZŐK!

Ezúton is szeretnénk megköszönni Halmosi Péter, Guzmics Richárd és az egész csapat kiállását a hat szurkoló mellett! Felfoghatatlan hogyan történhetett meg az a gyalázat, ami szombaton Kaposváron érte a Haladás szurkolókat. Családok rettegtek a vendégszektorban és a meccs után! Felfoghatatlan az a közöny, amit a Haladás vezetősége tanúsított a csapatot évtizedek óta elkísérő szurkolói irányába.

A Haladás szurkolók fel kívánják hívni minden ember figyelmét arra, hogy mivé lenne ez a sportág a legfanatikusabbak nélkül.

HALADÁS SZURKOLÓK!

Olvasói sztorik