NB I

Játékra alkalmatlan az MTK-pálya

Játékra alkalmatlan a Hidegkuti Stadion gyepszőnyege, így könnyen elképzelhető, hogy elhalasztják a szombatra kiírt MTK – Budapest Honvéd mérkőzést az OTP Bank Liga 21. fordulójából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Pestmegyeifoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK honlapja pénteken arról számolt be, hogy a játékosok és a szurkolók a pályamunkásokkal együtt napok óta keményen dolgoznak azért, hogy a gyep alkalmas legyen. A hótól ugyan sikerült megszabadítani a játékteret, ám az esőzések tovább rontották a helyzetet, így Domonyai László vezérigazgató jelezte az Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága felé, hogy a pálya játékra alkalmatlan. A végleges döntést a bizottság hozza meg.

A játékvezetők döntik el, lesznek-e meccsek

A rossz időjárási körülmények ellenére a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága nem hozott halasztó határozatot a labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi, 21. fordulóját illetően.

Az MLSZ pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy kizárólag a játékvezetők döntésén múlik, mely mérkőzéseket rendezik meg. Az elmúlt napok havazása miatt több pályán is – így Kaposváron, Pakson, Kecskeméten vagy éppen az MTK otthonában – a szurkolók bevonásával takarították le a gyepszőnyeget, ugyanakkor a pénteki esőzés tovább nehezítette a klubok dolgát. Domonyai László, az MTK vezérigazgatója korábban a klub honlapján játékra alkalmatlannak nevezte a játékteret.

A válogatott mérkőzések előtti legutóbbi, azaz a 20. forduló találkozóit teljes egészében elhalasztották a hóvihar miatt.

Olvasói sztorik