NB I

Simon Ádám kidőlt

Részleges combizom-szakadása miatt közel egyhónapos kényszerpihenő vár a szombathelyi Simon Ádámra.

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A jobb lábában részleges combizom-szakadást szenvedett Simon Ádám, a Haladás 22 éves középpályás, így mindössze egy félidőt tudott játszani a Siófok ellen – írja a klub honlapja.

– Tisztességgel végigcsináltam a felkészülést, jó formában is éreztem magam, ám sajnos az utolsó héten kisebb combsérülést szenvedtem – mesélte Simon Ádám. – Ennek ellenére mindenképpen játszani szerettem volna a rajton, reméltem, hogy nem lesz semmi gond. Hát lett… Nem tudom, mikor sérültem rá, de sok idő nem telt el a meccsből. Valószínűleg egy rossz mozdulat után váltam harcképtelenné. Ettől kezdve gyakorlatilag végigszenvedtem az első félidőt. A szünetben aztán cserét is kellett kérnem. Az ultrahang harmincszázalékos, részleges combizom-szakadást állapított meg. Nagyjából három-négy hét, mire ismét játszhatok, edzeni is csak körülbelül két hét múlva kezdhetek el. Egy darabig pihennem kell, majd fizioterápiás és lézerkezelést is kapok. Utólag mindig okos az ember, lehet, hogy nem kellett volna játszanom, de most már nem tudok mit csinálni, várom, hogy mihamarabb rendbe jöjjek.

Olvasói sztorik