NB I

Ausztriában kikapott a Haladás

A szombathelyiek Mödlingben jártak, de az Admira Wacker otthonában 2-0-ra vesztettek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Haladás-helyzetekkel kezdődött a szombathelyi csapat második edzőmeccse. Egy szabadrúgás-kombináció után Radó András 14 méterről lőtt, de hatalmas bravúrral hárított az osztrák kapus. A második ziccer is Radó előtt adódott, a fiatal csatár azonban nem tudta átvenni a labdát, pedig már csak a kapussal állt szemben.

Aztán derült égből villámcsapásként a 36. percben vezetést szerzett az Admira. Több gól ebben a játékrészben már nem esett.

A második félidőre teljes sort cseréltek a hazaiak, akiknek agresszív letámadásával nehezen tudott mit kezdeni a magyar csapat. A Haladás jól tartotta magát, egészen a 90. percig volt esélye a győzelem megszerzésére. Ekkor azonban a hazaiak csatára a balösszekötő helyéről kapott egy passzt, és kilőtte a felső sarkot.

– Az első félidőben két minőségi csapat egál közeli meccset játszott egymással. A második félidőben, a cseréink után minőségi különbség volt az osztrákok javára, de azt kell, hogy mondjam, a fiúk ekkor is meglepően ügyesen játszottak – mondta Artner Tamás, a Haladás edzője.

A Haladás szombaton 11 órakor az Illés Akadémián a ZTE-vel játszik edzőmérkőzést.

Olvasói sztorik