NB I

Mi lesz Seydi sorsa?

A Diósgyőri VTK vezetése még tárgyalásban áll a szenegáli támadóval.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az idei utolsó bajnoki, vagyis a Honvéd elleni meccs napján hirtelen kikerült a DVTK keretből a francia-szenegáli csatár, L’Imam Seydi. Hétfőn összepakolt az öltözőben, és ezen a héten már nem tréningezett a többiekkel, vagyis minden jel, és a játékos környezetéből érkező összes információ azt erősítette, hogy távozik a klubtól – írja a Borsod Online.

A labdarúgó magyarországi jogi képviselője, dr. Szesztai Zsuzsanna ügyvéd az alábbi nyilatkozatot tette:

– Az ügyfelem és a DVTK vezetése között több kérdésben véleményeltérés alakult ki. Amíg a tárgyalások folytatódnak és a felek a megoldást nem találják meg, addig nem tartjuk korrekt dolognak a részleteket megosztani a nyilvánossággal, ezért kérjük a szurkolók és a Seydivel szimpatizálók türelmét. Seydi olyan szeretetet és támogatást kapott és kap a mai napig a szurkolótábortól, amellyel ez idáig sehol nem találkozott, ezért egy olyan megegyezésen dolgozunk, amely mind a két fél méltányos érdekeit szolgálja. Bármi is legyen az ügy vége, Seydi tudja, hogy „nyitva van a pálya”.

Dudás Hunor ügyvezető azt mondta Seydivel kapcsolatban, hogy tárgyalásban állnak a játékossal, volt már egyeztetésünk, és lesz is még ebben a hónapban.

– A labdarúgót jelenleg is élő szerződés köti hozzánk, és emellett a klubnak opciós joga van arra, hogy ezt a megállapodást meghosszabbítsa. De hogy ez így lesz-e, vagy sem, arra most még nem tudok válaszolni, ez majd a tárgyalások lezárulásával kiderül – részletezte a sportvezető.

Olvasói sztorik