NB I

Karácsonyig meglesz az új edző

Bár Supka Attila távozott, a pécsi vezetők még nem tárgyaltak menedzserekkel, edzőjelöltekkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délután egy szűkszavú közleményben jelentették be, hogy közös megegyezéssel távozott a Pécsi MFC vezetőedzője, Supka Attila. De vajon ki lesz az utódja? Megvan-e már? Ha nincs, akkor mikor lesz?

– Nem beszéltünk senkivel, mert volt edzőnk. Holnap van még egy Ligakupa-meccs, utána évzáró, így csütörtökön kezdünk neki ennek. Szeretnénk karácsonyra megoldani – válaszolt a Rangadó.hu edzőkérdéssel kapcsolatos érdeklődésére Elbert Gábor, a PMFC egyik ügyvezetője.

Kollégája, Feleki Attila a bama.hu oldalon elmondta, hogy a szerdai, Paks elleni Ligakupa-mérkőzést Lőrincz Emil vezényli le.

– Arra kértük a stábot és a játékosokat is, hogy most csak erre a meccsre koncentráljanak, mert szeretnénk, ha számunkra kedvező eredmény születne – magyarázta Feleki. – Megígértük Supka Attilának, hogy amíg itt a vezetőedző, a háta mögött nem tárgyalunk menedzserekkel, edzőkkel, hanem mindent megteszünk azért, hogy segítsük a munkáját. Ez így is történt. Most sem kezdtünk még edzőt keresni. Előbb tartunk egy stábértekezletet a tulajdonossal, amelyen megbeszéljük a teendőket, s csak ezután vesszük fel a kapcsolatot az esetleges jelöltekkel.

Olvasói sztorik