NB I

Csak egy játékost igazol a Honvéd?

Eddig három játékos távozott, és valószínűleg további háromtól válnak meg a közeljövőben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a klub honlapján elmondta, eddig három játékos távozott, és valószínűleg további háromtól válnak meg a közeljövőben, de csak balhátvéd-posztra terveznek új igazolást, és öt akadémistát felvisznek az első csapat keretébe.

– Jelenleg egyik játékosunk sincs eladás alatt. Ez nem jelenti azt, hogy jó ajánlat esetén nem fontolnánk meg, hogy megváljunk valakitől. Ez nem terv, hanem ajánlatok kérdése. A játékospolitika az edző kezében van és ő határozza meg, hogy ki játszik, ki kezdő – magyarázta a tulajdonos.

George F. Hemingway a Bobál-testvérekről elmondta, hogy több külföldi próbajátékon voltak. Gergő jó formában van, és tavasszal is számítanak rá Kispesten. Hónapokkal ezelőtt Dávid súlyosan megsérült, és most éppen a rehabilitációs folyamat közepén van.

Az NB II-es keretbe száműzött Debreceni Andrásról a főnök kijelentette, érvényes szerződése van a Budapest Honvéddal 2013. június 30-ig. Ha nem hosszabbít, akkor valószínűleg júliustól egy másik csapathoz kerül. Sorsa a saját kezében van.

Olvasói sztorik