NB I

Az érzés leírhatatlan, de az öröm nem felhőtlen

Forró Gyula élete első élvonalbeli találata mindjárt a forduló gólja lett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Élete első NB I-es gólját szerezte a Ferencváros ellen a kecskeméti Forró Gyula. A találatot ráadásul a forduló legszebbjének választották a Sport TV hagyományos vasárnapi magazinműsorában. A mérkőzés végén mégsem örülhetett teljesen, hiszen kétgólos előnyt követően csak 2-2-s döntetlent játszottak, ráadásul emberelőnyben. A 24 éves védő a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy gyakran hadilábon álltak a szerencsével, de mivel nagyon sűrű a mezőny a bajnokságban, inkább pozitívan értékeli az utóbbi hetek döntetlenjeit.

– Milyen érzés volt gólt szerezni?
– Ha egy szóval kéne jellemeznem, azt mondanám, hogy leírhatatlan – kezdte Forró Gyula. – Poénkodtunk is Horváth Ferenccel a meccs előtt, hogy gólt kéne rúgnom és akkor majd jót röhögünk rajta. A találat után ki is kellett volna szaladnom hozzá, hogy együtt ünnepeljünk, de annyira leblokkoltam, hogy elfelejtettem.

– A mérkőzés végeredményével viszont már nem biztos, hogy ennyire elégedett lehet.
– Az örömöm nem volt felhőtlen, hiszen nem sikerült megnyernünk a mérkőzést. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon elfáradtunk a végére, nagyon pörgős volt a meccs.

– Horváth Ferencet már sokan dicsérték a csapatból. Neki is köszönhető, hogy nagyon ritkán kapnak ki?
– Az ő irányításával mentálisan nagyon megváltozott a csapat. Csak nemrég fejezte be az aktív játékot, így nagyon sok mindenben tud gyakorlati tanácsokat is adni. A kedélyessége pedig jó kihatással van a társaságra.

– Viszont rengeteg a döntetlenjük. Mi szükséges ahhoz, hogy nyerni tudjanak?
– Sokszor szerencse is kell, amivel azért kicsit hadilábon állunk. A Paks elleni öngól jó példa erre, mondjuk. Viszont azt fontos megjegyezni, hogy mégsem kaptunk ki ezeken a meccseken. Sűrű a mezőny, pár ponton rengeteg múlik, illetve múlhat a jövőben. Természetesen az lesz a célunk, hogy feljebb araszoljunk a tabellán.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik