NB I

Ellenfél, és nem ellenség!

A Kecskeméti TE tulajdonosainak észrevétele a Videoton tulajdonosának támadásával kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Nem szeretjük a csapkolódást, de úgy érezzük, mivel Garancsi István, a Videoton tulajdonosa az említett interjúban rossz színben tünteti fel klubunkat, nem mehetünk el szó nélkül az események mellett!

Először is sajnáljuk, hogy nem a helyszínen tekintette meg a mérkőzést, mert akkor talán más véleményt formált volna a látottakról. Megjegyeznénk, a mérkőzésen az első sárga lapot fehérvári játékos kapta a hetedik percben, és nem szövegért, a végeredmény 4-4 (sárgák tekintetében). Nem fedi a valóságot, hogy a játékvezető asszisztált ehhez, hiszen Farkas I Balázst második sárga lappal kiállította egy igen durva, igen szándékos szabálytalanságért.

Visszautasítjuk a klub nevében azt is, hogy edzőnket és játékosainkat már-már bűnözőként állítsák be, amely szerint előre kitervelt módon, szándékos és sportszerűtlenül durva módon játszottak volna, azzal a céllal, hogy megfélemlítsék az ellenfelet!

Mi ugyan valószínűleg nem tettünk bele (sajnos nem tudunk) annyi pénzt, mint a Videoton tulajdonosa, de tudjuk mennyire fontosak a csapatok értékei. A KTE mindig úgy tekintett a rivális csapatokra, tulajdonosokra, szurkolókra, mint ellenfél, nem pedig ellenség. Megjegyeznénk a cikkben megjelent másik „megfélemlített” csapattól vett idézethez azt is, hogy azon a mérkőzésen a másik oldalról két játékost is kiállítottak, azt kell mondjuk, elnéző volt velük a játékvezető.

Természetesen sajnáljuk a vélt vagy akaratlanul elkövetett sérelmeket és további sok sikert kívánunk a Videoton csapatának a nemzetközi és a hazai porond küzdelmeihez!”

Sportbaráti üdvözlettel:

Rózsa Pál és Versegi János

Tulajdonosok

A KTE ezzel az ügyet lezártnak tekinti!

Olvasói sztorik