NB I

Két játékosuktól elköszöntek

A horvát Luka Vucko és a brazil Nicolas Ceolin már nem a PMFC-Matias játékosa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A pécsi klub honlapjának tájékoztatása szerint azokon a mérkőzéseken, amelyeken pályára léptek, a légiósok nem azt a teljesítményt nyújtották, amit előzetesen elvárt a szakmai stáb, így az első csapat keretéhez sem fértek oda. Ezért a két játékossal pénteken nappal szerződést bontott a klub. A részletekről a PMFC ügyvezetője, Feleki Attila beszélt.

– Luka Vucko és Nicolas Ceolin nagyon kevés lehetőséget kapott és nem is nagyon játszottak. Ha pályára léptek, messze nem azt a teljesítményt nyújtották, amit szerettünk volna. Az előzmények ismertek, az utolsó pillanatokban érkeztek, nem is nagyon tudtuk őket tétmeccsen megnézni. Az olyan játékos, aki nem játszik, általában gócpont az öltözőben is, nyilván mert elégedetlen. Ilyen értelemben azt kezdeményeztem a tegnapi napon, hogy az ő szerződésüket bontsuk fel. Gyakorlatilag meg is állapodtunk ebben, és a mai naptól már nem edzenek a csapattal.

Érdekesség, hogy a 28 éves horvát védő, Luka Vucko egyetlen percet sem játszott az élvonalban, míg a 26 éves brazil támadó, Nicolas Ceolin már a Honvédnál is kegyvesztett lett Supka Attila vezetőedzőnél.

Olvasói sztorik