NB I

Mitrovics leköpte Kanta Józsefet?

Folytatták ámokfutásukat a vereségeket nehezen viselő Videoton-focisták.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK 3-2-es győzelmével véget érő pénteki bajnoki meccsen Kanta József állítása szerint Nikola Mitrovics leköpte őt – írja a Bors című napilap.

Lassan hozzászokhatunk, nem múlik el úgy Videoton-meccs, hogy a klub alkalmazottai ne viselkednének sportszerűtlenül. A bajnokságban szenvedő, öt forduló óta nyeretlen, a középmezőnybe visszacsúszó fehérvári csapat péntek este az MTK otthonában kapott ki, és a vereséget szokás szerint nehezen viselte az egyik futballistája, ezúttal Nikola Mitrovics. Kanta József, a fővárosiak csapatkapitánya ugyanis a hatharom.hu internetes oldal kamerája előtt azt állította, hogy a szerb középpályás leköpte őt.

– Nagyon parázs meccs volt, a második félidő közepén kirúgtuk a labdát, hogy ápolni lehessen, és a Videoton-játékosok nem adták vissza, ami finoman szólva nem volt fair play-díjas – magyarázta Kanta. – Mitrovics mondta, hogy ne adják vissza, amit szóvá tettem, ebből elég nagy vita volt, a végén odáig fajult, hogy le is köpött, amit a bíró látott, de elfordította a fejét.

A Vidinek ez már a sokadik dobása volt. Nem is olyan régen, a Győr elleni vereség alkalmával Torghelle Sándort állította ki a játékvezető, amiért a csatár kocsmai stílusban feleselt. A lefújás után a csalódott fehérvári játékosok közül Sándor György megütötte Takács Ákost, a Győr védőjét.

Szintén emlékezetes marad a spanyol Álvaro Brachi esete: a középpályás egy Ligakupa-mérkőzésen lefejelte a pápai Présinger Ádámot, amiért négy kupatalálkozóra szóló eltiltást kapott. A legtöbb problémát az újságírót lefejelő edző, Paulo Sousa okozta eddig, aki szinte minden vereség után a játékvezetők tevékenységét kritizálja.

– Nem igaz, hogy leköptem Kanta Józsefet, így tiszta a lelkiismeretem. Aki ismer, tudja, hogy nem ilyen ember és labdarúgó vagyok – mondta a Vidi játékosa, Mitrovics.

Olvasói sztorik