NB I

Bajnokok Ligája-győztes csatár Újpesten!

A 28 éves brazil csatár, Bruno Moraes hazánkban folytatja pályafutását!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Támadójátékossal erősödött az Újpest FC kerete, miután kedd délután aláírta egy plusz egy évre szóló szerződését Bruno Moraes – áll a klub honlapján.

A 28 éves brazil csatár a Santos csapatában kezdte pályafutását. Tizenkilenc évesen igazolta le a José Mourinho által irányított FC Porto, amelynek színeiben 2004-ben két alkalommal is pályára lépett a Bajnokok Ligájában, így tagja volt a portugálok BL-győztes keretének.

A 180 centi magas támadó a következő szezont szintén a portugál első osztályban, a Vitória Setúbálnál töltötte, ahol 24 mérkőzésen ötször volt eredményes, majd visszatért Portóba. Ott 2007-ben bajnoki címet ünnepelhetett, valamint újabb hat BL-találkozón szerepelt.

A következő években kölcsönben szerepelt a Rio Ave csapatában, és egy rövid időre újra a Vitóriát erősítette, majd 2010-ben a Gloria Bistritához szerződött. A romániai kitérő után 2011-ben visszatért a portugál élvonalba. Előbb a Naval színeiben kilenc mérkőzésen három gólt szerzett, az előző szezonban pedig az Uniao Leiria játékosaként 18 bajnokin hatszor volt eredményes.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik