NB I

Játékvezető-küldés a 7. fordulóra

A hatodik forduló után 22 játékvezető mondhatja el magáról, hogy vezetett az OTP Bank Liga mostani idényében.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Nézzük, kik fújnak a hetedik körben!

Kassai ötödször

Legmagasabban jegyzett játékvezetőnk, Kassai Viktor ötödik alkalommal vezethet: ezúttal a Kaposvár–Újpest találkozó lesz az övé. Egymást követő két fordulóban fúj, hiszen két hete a Siófok–Videoton meccset vezette.

Negyedikesek

Iványi Zoltán egymást követő harmadik fordulóban működik közre: az MTK–Eger találkozón dolgozik. Solymosi Péter is negyedik meccsére készül (ő az előző körben az Eger–FTC találkozót dirigálta), és ezúttal a Kecskemét–Pápa mérkőzést vezeti.

Négyen harmadszor

Szilasi Szabolcs a Paks–Siófok meccset fújja: a Balaton-partiaknak már vezetett az első fordulóban, ám akkor sok szerencsét nem hozott nekik, hiszen a Honvéd 1-0-ra nyert. Németh Ádám a Győr–Pécs, Farkas Ádám a Ferencváros–Haladás, Bognár Tamás a Debrecen–Honvéd találkozót vezeti majd.

Másodszor

Oláh Gábor második mérkőzésére készülhet: a Videoton–Diósgyőr rangadó lesz az övé a hetedik fordulóból.

Egy kis statisztika

A piros lapokat tekintve Farkas Ádám a legszigorúbb eddig, hiszen 1,5 kiállítást osztott ki eddig átlagban, de Iványi Zoltán és Szabó Zsolt (mindketten: 1,33) sem volt rest a piros lapokkal. A sárga lapoknál eddig Solymosi Péternek járt el leginkább a keze (6,67-es átlag), ám Andó-Szabó Sándor és Szabó Zsolt (5,67) is osztja a sárgákat rendesen.

A büntetőknél egyes átlaga van Berger Józsefnek, Solymosi Péternek, Pánczél Krisztiánnak és Berke Balázsnak.

Olvasói sztorik