NB I

Horváth és Harsányi távozhat

A PMFC-nél csütörtökön megerősítették a Rangadó.hu szerdai információit.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Az OTP Bank Liga péntek délutáni nyitómérkőzését, a Pécs–Kecskemét találkozót felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón a baranyaiak vezetőedzője, Supka Attila újságírói kérdésre így vélekedett 24 éves csatáráról, Horváth Zsoltról: „Nem igazán nyújtotta azt a teljesítményt, amit elvártunk tőle.”

Eszerint Horváthnak túl sok ideje már nincs a PMFC-nél, de nemcsak tőle fognak elbúcsúzni. A klubházban ugyanis összefutottunk Harsányi Zoltánnal, aki a „játszani fogsz-e” kérdésünkre visszakérdezett: „hol?” Majd néhány mozdulattal jelezte, neki itt annyi – írja a bama.hu.

Az alföldiek elleni bajnokit kettőjükön kívül Bajzát Péter sérülés, Zseljkovics és Panikvar pedig eltiltás miatt hagyja ki. Érdekesség, hogy a mohácsi csata évfordulója alkalmából a PMFC száz jegyet biztosít a Duna-parti város futballszurkolóinak.

Szerdai értesüléseink szerint akár Horváth Zsolt és Harsányi Zoltán is Siófokra kerülhet, bár Horváth Károly szakmai igazgató egy csatárt és egy középpályást keres jelenleg, a létszámfelettivé váló pécsi duó tagjai azonban mindketten támadók.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik