NB I

Három külföldit várnak a PMFC-nél

A pécsieknek már nincs sok idejük játékos-igazolásra, hiszen augusztus 31-én bezár a piac.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Feleki Attila, a PMFC ügyvezetője a bama.hu oldalon elmondta, az egyeztetések alapján kedden érkezik a pécsiekhez a spanyol Juan Quero, aki az élvonalbeli Rayo Vallecano játékosa. A 27 éves balszélső középpályás 25 alkalommal játszott a spanyol első osztályban, valamint 94-szer a második vonalban. A mindössze 160 centis játékost rendszerint kölcsönadták másodosztályú kluboknak: szerepelt már a Córdoba, a Numancia, a Las Palmas és az Elche színeiben is.

Nem csak őt várják a pécsiek az átigazolási időszak vége (augusztus 31.) előtt, hanem a szerb Srdja Knezevicset is. A 27 éves belsővédő évekig a Partizan Beograd játékosa volt, ahonnan többször kölcsönadták, jelenleg a lengyel Legia Warsawa keretéhez tartozik.

A harmadik kiszemelt egy horvát baloldali középpályás, Tomiszlav Culjak. A 25 éves labdarúgó eddig csak odahaza szerepelt, játszott a Hrvatski Dragovoljac, a Zadar és a Cibalia Vinkovci együtteseiben is.

Egyelőre nem tudni, hogy hármuk közül kit szerződtetnek majd a pécsiek, de az szinte biztosra vehető, hogy lesz még mozgás a játékoskeretben. A vezetőedző, Supka Attila világosan fogalmazott, amikor elmondta, személyi következményei lesznek az utóbbi hetek történéseinek…

Olvasói sztorik