NB I

Büntetőfeljelentést tesz az FTC!

Az NSO.hu hétfő délutáni cikke miatt büntető feljelentést tesz a Ferencvárosi Torna Club.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Nemzeti Sport Online hétfő délutáni cikke miatt a Ferencvárosi Torna Club büntetőfeljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt. A klub az elkövetőkkel szemben kártérítési igénnyel lép fel – áll a fradi.hu oldalon.

Augusztus 27-én, délután fél három környékén a Nemzeti Sport online kiadásán a fradi.hu-ra hivatkozva megjelent egy cikk Milan Perics leigazolásával kapcsolatban.

A hír tervezetét a fradi.hu a saját belső hálózatán tárolta (karanténba helyezve, amelyről illetéktelenül kép és írás jelent meg az nso.hu-n), várva arra, hogy az utolsó aláírást követően a leggyorsabban tudja tájékoztatni a szurkolókat. A cikk a játékossal kapcsolatos tárgyalássorozat lezárását megelőzően került nyilvánosságra, amely a Ferencvárosi Torna Club tárgyalási pozícióit jelentősen gyengítette. A hír maga a fradi.hu-n jelen pillanatig sem jelent meg, így a hír megjelenésének tényét valótlanul állítja a Nemzeti Sport Online.

A Ferencvárosi Torna Club nem csak etikátlannak, hanem ez idáig példátlannak, és erkölcstelennek is tartja ezt az eljárást.

Az FTC az ügy lezárulásáig a Nemzeti Sport, a Nemzeti Sport Online, valamint a hozzájuk kapcsolódó összes médium akkreditációját – valamint munkatársai szurkolói kártyáját – visszavonja.

Perics kölcsönadásáról a Videotonnal való egyeztetés az utolsó simításoknál tart, a szerződést még nem írták alá.

Olvasói sztorik