NB I sport

Büntetőfeljelentést tesz az FTC!

Az NSO.hu hétfő délutáni cikke miatt büntető feljelentést tesz a Ferencvárosi Torna Club.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Nemzeti Sport Online hétfő délutáni cikke miatt a Ferencvárosi Torna Club büntetőfeljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt. A klub az elkövetőkkel szemben kártérítési igénnyel lép fel – áll a fradi.hu oldalon.

Augusztus 27-én, délután fél három környékén a Nemzeti Sport online kiadásán a fradi.hu-ra hivatkozva megjelent egy cikk Milan Perics leigazolásával kapcsolatban.

A hír tervezetét a fradi.hu a saját belső hálózatán tárolta (karanténba helyezve, amelyről illetéktelenül kép és írás jelent meg az nso.hu-n), várva arra, hogy az utolsó aláírást követően a leggyorsabban tudja tájékoztatni a szurkolókat. A cikk a játékossal kapcsolatos tárgyalássorozat lezárását megelőzően került nyilvánosságra, amely a Ferencvárosi Torna Club tárgyalási pozícióit jelentősen gyengítette. A hír maga a fradi.hu-n jelen pillanatig sem jelent meg, így a hír megjelenésének tényét valótlanul állítja a Nemzeti Sport Online.

A Ferencvárosi Torna Club nem csak etikátlannak, hanem ez idáig példátlannak, és erkölcstelennek is tartja ezt az eljárást.

Az FTC az ügy lezárulásáig a Nemzeti Sport, a Nemzeti Sport Online, valamint a hozzájuk kapcsolódó összes médium akkreditációját – valamint munkatársai szurkolói kártyáját – visszavonja.

Perics kölcsönadásáról a Videotonnal való egyeztetés az utolsó simításoknál tart, a szerződést még nem írták alá.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!