NB I

Játékvezető-küldés a harmadik fordulóra

Az OTP Bank Liga harmadik fordulója után már 21 játékvezető mondhatja el magáról, hogy vezetett meccset a mostani szezonban.

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Másodszor

Senki sem fújt a második fordulóban azok közül, akik szerepeltek az elsőben. Ám a harmadik körben már hárman is vannak, akik újból vezethetnek. Kassai Viktor kapja az MTK–Pécsi mérkőzést; Szabó Zsolt a Videoton–Honvéd; Németh Ádám pedig a Ferencváros–Pápa találkozót.

Visszatérés

A Győr–Kaposvár meccset Pánczél Krisztián fújja, a Paks–Újpestet pedig Erdős József. Mindkét sporttárs volt már az NB I-es keret tagja, ám Erdőst 2006, míg Pánczél 2008 óta az NB II-ben vezetett csak. Most ismét lehetőséget kapnak arra, hogy bizonyítsanak.

Elsősök

Berke Balázsé lesz a Siófok–Haladás meccs, a Debrecen–Kecskemét pedig Farkas Ádámé. Diósgyőrben a két „hazai” csapat meccsén (Diósgyőr–Eger) Böcskei Balázs működik közre.

Egy kis statisztika

Iványi Zoltán eddig a legszigorúbb, hiszen már három piros lapot is kiosztott. Szabó Zsolt kettőnél tart. A tizenegyeseknél Berger József az első, két büntetővel. A sárgákkal Solymosi Péter nem spórol (pedig tavaly nagyon visszafogott volt), nyolcnál tart, míg Veizer Roland, Vad II István és Bognár Tamás egyelőre 2-2 sárga kártyával oldotta meg a meccsét.

Olvasói sztorik