NB I

Új középpályás és névszponzor Kecskeméten

A szerb Predrag Vujovics a KTE-Phoenix Mecano legújabb játékosa.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerb középpályás az izraeli Maccabi Netanya elleni edzőmeccsen mutatott jó játékkal és góllal győzte meg a szakmai stábot, kettő plusz egyéves szerződést írt alá. A 28 éves játékos pályafutása során hazája mellett kipróbálta magát a lengyel és a román bajnokságban is, legutóbb az üzbég ligában futballozott.

Szombaton bejelentették, hogy a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. lett a Kecskeméti TE névadó szponzora. A vállalat közismerten élen jár a város kulturális- és sportéletének támogatásában, számos közéleti esemény mecénása, illetve korábban a férfi- és a női röplabdacsapat névadó támogatója volt.

A Phoenix Mecano egy svájci központú vállalatcsoport, amelynek fő tevékenysége gépipari, elektronikai és mechanikai komponensek gyártása. Minden kontinensen jelen van, világszerte több gyártóbázissal és átfogó értékesítési hálózattal rendelkezik. A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. története 19 évvel ezelőtt kezdődött. A jelenlegi dolgozói létszám mintegy 1300 fő. A vállalat árbevétele alapján megyei szinten a második helyen áll, míg az országos toplistán az első kétszázban található.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik