NB I

Ifj. Albert Flórián visszatért

Csütörtök délután megtartotta hagyományos szezonnyitó szurkolói ankétját a Ferencvárosi TC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az eseményen Kubatov Gábor, az FTC elnöke, és Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója válaszolt a kérdésekre. A játékoskerettel kapcsolatos változásokkal kapcsolatban elhangzott, hogy Maróti Béla a klub engedélyével Pápán készül, míg Zsivoczky Norbertet a Siófok tesztelte. Igazolások még elképzelhetőek, de jelenleg nincs olyan játékos a szakmai stáb látóterében, aki igazán erősítést jelentene. Ettől függetlenül tovább keresgélnek.

Az anyagi kérdésekről Kubatov Gábor kiemelte, hogy a megörökölt 680 milliós adósságból 300 millió még fennáll, és jelenleg is nagyon nehéz helyzetben van a klub, de emellett igyekeznek építkezni is. Az edzőmeccseket megtekintő szurkolóknak támogatói karszalagot kellett vásárolniuk, ebből eddig megközelítőleg 1,2 millió forint folyt be az utánpótlás számára.

Az elnök bejelentette, hogy ifj. Albert Flórián visszatér a klubhoz. Ő felel majd a játékos-megfigyelő rendszer kiépítéséért, valamint a partnercsapatokkal való szakmai kapcsolattartásért. A klubunk vásárolt egy játékelemző rendszert, amely révén fontos, a modern futballban már-már nélkülözhetetlen adatokhoz juthat a stáb.

Olvasói sztorik