NB I

Dvorschák a Haladáshoz igazolhat

Kornis Attilától közben elköszönt a szombathelyi vezetőség.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 22 éves középső hátvéd, Dvorschák Gábor szerződést bontott az Újpesttel. A játékos egy külföldi klub ajánlatára vár, azonban, ha nem jön össze a szerződés, akár a Haladásnál is kiköthet a labdarúgó.

– Gábor az első telefonhívásom után azonnal jelezte, hogy szívesen játszana a Haladásban, mindenképp érdekelné a lehetőség. A hétvégéig azonban még egy külföldi ajánlatra vár, ha ez nem jön össze, hétfőn Szombathelyre jön. Beszéltünk már Artner Tamással is, aki örömmel látná a Haladásban Dvorschákot. Nem próbajátékra jönne, hanem a szakmai stáb szeretné őt közelebbről is megismerni. A Hali mellett szólhat még az a tény is, hogy Gábornak szombathelyi a barátnője – nyilatkozta a haladasfc.hu-nak Illés Zoltán menedzser.

További hír a csapatról, hogy nem tesztelik tovább az MTK védőjét, Kornis Attilát. Artner Tamás a honlapnak elmondta, jelen pillanatban nem jelentene erősítést a szombathelyi csapatnak a fiatal játékos.

– Csütörtök délelőtt megköszöntük a munkát Attilának. Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban. Ügyes játékos volt, de jelen pillanatban, a mostani felkészültségével nem tudna segíteni nekünk – nyilatkozta a játékosról a szombathelyi vezetőedző.

Olvasói sztorik