NB I

Még mindig nem választottak

Próbajátékosok egész sora kapott lehetőséget az Egri FC egynapos szlovákiai túráján.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB I-es újonc Rimakokován (Kokava nad Rimavicou) két mérkőzést játszott a Stefan Hronec-emléktornán, amelyen három helyi másodosztályú együttes társaságában szerepelt – írja a heol.hu.

Az MŠK Rimavská Sobota és az FK Bodva Moldava ellen is 1-0-ra kikaptak a hevesiek. Tesztelésen vett részt a francia-kameruni Messi Eugene Junior, a francia Belanier Heidi, valamint három szerb játékos, Djorde Babalj, Dusan Mileusznics és Marko Radics. Egyelőre senki nem kapott szerződésajánlatot, igaz, az sem zárható ki, hogy valamelyikük visszatér a csapathoz. A brazil Marcus Vinicius Batista de Santos a folytatásban is az egriekkel gyakorol, miként Albert Ádám és Eszlátyi István is. A legnagyobb névnek azonban a legutóbb a Budapest Honvéd alkalmazásában álló Németh Norbert számít. A kétszeres válogatott középpályás igazi erősítést jelentette Egerben, ám megállapodás még nem született.

A héten ismét Pétervásárán tartja edzéseit az együttes, amelyhez várhatóan újabb próbajátékosok érkeznek. Kedden az Újpest FC ellen felkészülési mérkőzést is játszanak az egriek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik