NB I

Lovrics és Hidi szerződést hosszabbított

A Budapest Honvéd játékosai közül szerződést hosszabbított Ivan Lovrics és Hidi Patrik is.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ivan Lovrics tavaly februárban mutatkozott be a csapatban. A jobboldali védő stabil tagja lett az együttesnek, az elmúlt bajnokságban 29 mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett. Hidi Patrik 2009 márciusában a Paks elleni bombagóllal debütált a felnőtt mezőnyben. Az elmúlt bajnokságban 25 mérkőzésen lépett pályára, egy gólja volt.

A most életbe lépett szerződések alapján Lovrics 2014-ig, Hidi 2015-ig marad a Honvéd labdarúgója – áll a klub honlapján.

A csapat olasz vezetőedzője, Marco Rossi az új igazolásokról beszélt. Kiderült, nem mindenki léphet pályára a néhány nap múlva esedékes, albánok elleni Európa Liga-selejtezőn.

– Eddig sajnos csak Ignjatovicsot, a középhátvédet tudtuk kipróbálni, és Diarrát. Rajtuk kívül még Zivanovicot és Diakitét is szerződtettük, de a szerb fiúnak a papírjaival akadtak gondok, míg Diakité időközben megsérült. Természetesen nagyon várjuk, hogy használhatók legyenek, de a csapat nélkülük is ütőképes lehet. A baloldalon csak Marko Vidovics áll rendelkezésre, a többiek nem tudják helyettesíteni. Ha Délczeg Gergely és Diaby állandósítani tudná jó teljesítményét, akkor nem kéne csatárt igazolni – vélekedett Rossi a Veszprém elleni 9-1-es győzelemmel zárult edzőmeccs után.

Olvasói sztorik