NB I

Munkába állt a Ferencváros is

Csütörtök délelőtt az érkezőkkel együtt kezdte meg a nyári felkészülést az FTC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Előbb Détári Lajos szakvezető, valamint a szakmai stáb többi tagja köszöntötte a labdarúgókat, majd a Toldi-teremben Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, valamint Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója tette meg ugyanezt – írja a klub honlapja.

A játékosok nem sokkal ezután a Népliget felé vették az irányt, ahol az erősítések végén a futófolyosót vették birtokba, majd már a szabadban különböző fizikai felméréseket végeztek.

Az első edzésen 27 játékos vett részt, az új igazolásaink közül Máté János, Alekszandar Alempijevics, valamint Vladan Csukics is belevetette magát a munkába, de ott volt a pápai Gyömbér Gábor is, aki minden valószínűség szerint a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A klubbal korábban előszerződést kötő Orosz Márk is csatlakozott új társaihoz, míg a Csornáról érkező Simita Gergő az NB II-es kerettel kezdi meg a felkészülést.

Böde Dániel ügyében még tárgyalásokat folytat a klub. A paksi játékos már átesett az orvosi vizsgálatokon, de egyelőre nem kapcsolódott be a közös munkába.

Détári Lajos felügyelete alatt készül Menyhárt Attila, aki legutóbbi szezonban a REAC-ban szerepelt, valamint Králik Csaba, aki eddig a Dunaszerdahelyt erősítette. Az elmúlt szezonban a másodosztályú kerethez tartozó Nyilasi Bálint, Pölöskei II Péter, valamint Holman Dávid is jelen volt az első tréningen, ezzel szemben Kulcsár Dávid, Zsivoczky Norbert és Junior kikerültek az NB I-es keretből.

Az elmúlt szezonban sérülés miatt sokáig kényszerpihenőn levő Somalia, Józsi György, Busai Attila trió teljes értékű munkát tudott végezni.

Olvasói sztorik