NB I

Bouadla öccse Debrecenbe szerződhet

Kondás Elemér vezetőedző elmondta, Slimane Bouadla nagy valószínűséggel a DVSC-ben folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bajnok és Magyar Kupa-győztes Debrecen vezetőedzője, Kondás Elemér a haon.hu oldalon úgy nyilatkozott, a védelembe, a középpályára és a csatársorba is szeretnének igazolni.

– A támadószekcióba érkezett Ibrahima Sidibe, ismerjük őt, gólerős labdarúgó, és beilleszkedési problémája sem lesz, hiszen játszott korábban a Lokiban. Vele mindenképpen nő a variációs lehetőségeink száma a támadójátékban, de neki is ugyanúgy meg kell küzdenie a csapatba kerülésért, mint a többieknek – magyarázta Kondás. – Selim Bouadla öccse, Slimane is nagy valószínűséggel nálunk folytatja, ő elsősorban a középpályán bevethető futballista. Hasonló erényekkel rendelkezik, mint Selim, annyi különbséggel, hogy ő jobblábas. A védelembe pedig olyan játékost szeretnénk szerződtetni, aki a hátvédsor több pontján is bevethető. A magyar piaccal egyébként az a baj, hogy itt élő szerződése van a legtöbb futballistának, tehát ha egy jó játékost szeretnénk megszerezni, nagyon mélyen kellene a zsebünkbe nyúlnunk. Ezt nem sok klub tudja megtenni, éppen ezért könnyebb külföldről igazolni, mert ott lehet olyan futballistákat találni, mint Bouadla vagy Coulibaly

A Szuperkupa-mérkőzést idén Székesfehérváron rendezik, július közepén. Kondás szerint nincs ebben semmi furcsa.

– Két éve Debrecenben volt ez a mérkőzés a Videoton ellen, akkor ők jöttek ide, úgy vélem, most a fair play szellemében Székesfehérváron találkozunk – vélekedett a tréner. – A tavalyi Szuperkupa-döntőt a Vidi vívta idegenben, mert a kupagyőztes Kecskemét otthonában rendezték. Nem foglalkozunk ezzel különösebben, de természetesen a kupát nagyon komolyan vesszük! Egy héttel a Bajnokok Ligája-selejtező előtt kiváló erőfelmérő lesz számunkra, és a fehérváriak is nemzetközi meccset játszanak azt követően. Persze a szurkolóink szempontjából ez nem jó, mert nekik utazniuk kell a Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán is, de ha már így alakult, reméljük, több utat is meg kell majd tenniük a BL-ben! A két klub kapcsolata kifogástalan, karácsonyra például üdvözlő táviratot kaptunk tőlük. A csapattal és a trénerükkel, Paulo Sousával sincs semmi problémám. Kétszer találkoztunk, elbeszélgettünk, a győzelmünk után pedig gratulált. Szerencsére kétszer nyerni tudtunk ellenük, holott nagyon jó csapatról van szó.

Olvasói sztorik