NB I

Sisa Tibor lesz a Diósgyőr edzője?

Diósgyőrben ezen a héten pont kerülhet az edzőkérdés végére.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hetek óta nem volt fejlemény azzal kapcsolatban, miként állnak a tárgyalások a DVTK vezetői, és lehetséges új edzője között. Dudás Hunor ügyvezető a Borsod Online hasábjain kijelentette, hogy napokon belül végleges döntés születik a tréner személyét illetően.
Az elsőszámú jelölt a posztra a volt hoffenheimi szakvezető, Marco Pezzaiuoli volt, ám végül vele nem jött össze a megállapodás, mert hét gyermeke van, és a család nem támogatta a Miskolcra költözés gondolatát.
– Pillanatnyilag két szakemberrel tárgyalunk még, az egyikük portugál, a másik pedig Sisa Tibor. Őt egy külföldi klub is megkereste, ez némileg bonyolítja a dolgot, de most már végleges elhatározásra kell jutnunk. Azért is kellene mindezt rövidre zárni, pontot tenni a keresgélés végére, mert el kell dönteni, hogy kiket tartunk meg a jelenlegi keretből, kiket nem, el kell kezdenünk a csapat megerősítését, amelyben kulcsszerepe van, illetve lesz a vezetőedzőnek – mondta Dudás Hunor.
A diósgyőri játékosok jelenleg szabadságukat töltik, ám szűk két hét múlva, június 25-én jelentkezniük kell az első edzésre.

Olvasói sztorik