NB I

A Haladás lehajrázta a Diósgyőrt!

A hazai pályán játszó Haladás a hajrában szerzett Halmosi-góllal 2-1-re legyőzte a Diósgyőrt az OTP Bank Liga 29. fordulójában.
OTP Bank Liga, 29. forduló
Haladás Sopron Bank – Diósgyőri VTK 2-1 (1-1)
Szombathely, 5000 néző. Játékvezető: Solymosi
Haladás: Mursits – Schimmer, Guzmics, Jagodics M., Halmosi P. – Rajos (Kulcsár K., 70.), Iszlai – Nagy D., Nagy G., Ugrai (Oross, 59.) – Radó (Szakály A., 79.). Edző: Artner Tamás
Diósgyőr: Rakaczki – Vági, Vadász, Nagy T., Gohér (Seydi, 51.) – Sekour (Arze, 67.), Abdouraman, Takács P. (Fernando, 82.), Frizoni – Bacsa, Tisza T. Edző: Szentes Lázár
Gólszerzők: Nagy G. (20.), Halmosi P. (89.), illetve Takács P. (3.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A vendégcsapat rögtön az első helyzetét gólra váltotta, ám a folytatásban a Haladás percei következtek, a hazaiak végigtámadták az első félidőt és egyenlítettek, emellett számtalan helyzetet elpuskáztak. Fordulás után viszont a Diósgyőr uralta a meccset, ám a vasiak egy utolsó pillanatban szerzett góllal megnyerték a meccset. A döntetlen igazságosabb lett volna. Így látta a Rangadó.hu állandó szombathelyi szakértője is, aki persze nagyon örül, hogy mégsem lett iksz, hiszen éppen a fia, Halmosi Péter szerezte a győztes gólt!

– Nagyon meglepődtem, mert hamar gólt kapott a Haladás, utána már csak azért drukkoltam, hogy a szünetig sikerüljön az egyenlítés – mesélte Halmosi Zoltán, a Haladás egykori legendás játékosa. – Őszinte leszek, a végén a döntetlennel kiegyeztem volna, mert a második félidőben egy kicsivel jobbnak láttam a Diósgyőrt, de szerencsére jobban sült el a dolog! Guzmics Richárd és Nagy Gábor nagyon jól játszott, Iszlai Bence pedig már régóta jól teljesít. A fiatalok is ügyesek voltak. Ennyi saját nevelésű játékos országos szinten sehol nincs, mint itt, Szombathelyen! Már Artner Tamásnak is említettem, hogy erre mindig legyenek büszkék, és ezt mindig hangsúlyozzák! Az alapcsapatban hét-nyolc saját nevelésű játszik, nagyon jó ez a koncepció. Sajnáltam Mursits Rolandot, hiszen még labdába sem ért, máris gólt kapott, de volt egy nagy bravúrja a második félidőben, ami nagyon kellett a győzelemhez!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik