NB I

Légiósokkal a Ferencváros ellen

A Debrecen nyáron érkezett légiósai közül mindenki hadra fogható a vasárnapi, Ferencváros elleni rangadón!

Két meccs, két győzelem! Kiválóan kezdte a bajnokságot a DVSC-TEVA, különösen az elmúlt szezonban mutatott mérsékeltebb teljesítménye fényében – írja a haon.hu.

A debreceniek a tavasszal hét mérkőzés erejéig beugró trénerrel, Kondás Elemérrel vágtak neki az új szezonnak, ám a játékoskeretben akadt mozgás a nyáron. Több légiós is érkezett: Adnan Alisic, Stevo Nikolic, Vjatseslav Zahovaiko és Selim Bouadla. A gárda szekerét egyelőre nem a friss igazolások, hanem a tavaly is Debrecenben futballozó, vagy kölcsönből visszatérő futballisták repítik. Az egységes és lendületes együttes azonban vélhetően még jobb lehet, ha az új emberek is hozzá tudnak tenni valami pluszt a játékhoz.

– Most már a később érkezett labdarúgók is utolérik társaikat fizikálisan, és idővel persze játékban is – vélekedett Kondás Elemér. – Biztos vagyok benne, hogy nagy segítségünkre lesznek ezek a játékosok. Zahovaiko és Bouadla már bajnokin is pályára lépett, de már Nikolic és Alisic is bevethető állapotba került. Közülük bármelyik szerepet kaphat akár a vasárnapi, Fradi elleni találkozón is.

A napokban Debrecenben próbázó finn támadó, Juha Hakola is biztató teljesítményt nyújtott, az később dől el, hogy a klubhoz kerülhet-e.

Olvasói sztorik