NB I

Először játszik idegenben a Kaposvár

Vasárnap a Magyar Kupa-címvédő Kecskemét otthonában lép pályára a Kaposvári Rákóczi az OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

A somogyiaknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen az Európa Liga selejtezőjében szerepelt alföldi csapattal mérkőznek vasárnap délután. A Kecskemét az új bajnokságban szeretne a mezőny első felében végezni. A Kaposvárnak is hasonló céljai vannak, így nyílt csata várható két támadószellemű csapat között.

– Úgy gondolom, hogy a támadóikat kellene valahogy lefogni, mert nagyon gyors csapat, jól passzolnak, sok gólt lőnek. Mi a Fradi ellen jól játszottunk, ha ezt a formát tudjuk tartani, akkor pontot szerzünk, de ehhez pontosnak kell lennünk hátul – mondta a Kapos.hu-n Hegedűs Dávid, a Rákóczi játékosa.

A Kecskemét is tisztában van vele, hogy nem lesz sétagalopp a találkozó. Az alföldiek hazaérkeztek Kazahsztánból, így a nemzetközi mérkőzés és az utazás is a lábukban lesz vasárnap.

– Olvastam, hogy sok helyen kicserélődött a Kaposvár. Mi jó úton járunk, nyílt lesz a találkozó, támadószelleműek vagyunk mi is, ők is, gólzáporos mérkőzésre számítok – nyilatkozta a kecskeméti Mohl Dávid.

A kaposváriaknál csupán Balázs Benjáminra nem számíthat a vezetőedző, a többiek harcra készek, igaz, erőnléti lemaradása több labdarúgónak akad még. A találkozó vasárnap 19 órakor kezdődik.

Olvasói sztorik