NB I

Homma (még) nem írt alá a Vasashoz

A japán támadót sok csapat hívta, egyelőre az angyalföldieknél edz, és ha sikerül megegyezniük, akkor hamarosan a szerződést is aláírhatják.

Homma Kazuo távozik Siófokról. A lejárt szerződésű játékos iránt a Pécs, a Diósgyőr, a Haladás és a Honvéd is érdeklődött, illetve a Balaton-partiak is szerették volna megtartani. A 31 éves csatárnak kettő plusz egyéves szerződést ajánlanak az angyalföldiek.
– Miért a Vasast választotta a sok lehetőség közül?– Még nem írtam alá, addig semmi konkrétumot nem tudok mondani – kezdte a Rangadó megkeresésére Homma Kazuo. – Minden ajánlatot áttekintettem, és a Vasasét tartom a legmegfelelőbbnek. A családi okok is befolyásolnak, hiszen ők is velem költöznek. Ha minden rendben megy, hamarosan szerződésre is sor kerülhet.
– Anyagilag ez volt a legjobb ajánlat?– Pénzről nem akarok beszélni, elsősorban nem ez a döntő tényező.
– Elég sokan távoztak a Vasastól, és sokan érkeztek. Mit gondol, milyen csapat lesz Angyalföldön?– Számomra nagy kihívás egy teljesen új összetételű csapatban játszani. Az első edzés után az együttes erősségéről sajnos még semmit nem tudok mondani, majd a bajnokságban kiderül, mire leszünk képesek, ha valóban ennél a csapatnál folytatom a pályafutásomat, de amit ígérni tudok, én maximálisan oda fogom tenni magam!
A Vasassal kapcsolatos hír, hogy a szerb Dusan Mileusznics 2013. június 30-ig szerződést hosszabbított.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik