NB I

Kiegyensúlyozottságra vágyik

Komjáti András reméli, a hétvégére tisztul a kép a Vasas játékoskeretével kapcsolatban. A vezetőedző bízik benne, hogy a jövő héten elkezdhetik az érdemi munkát.

A Vasas-Híd csapata eddig két felkészülési mérkőzést játszott ezen a nyáron. Az angyalföldiek előbb a Magyar Kupa-címvédő Kecskemét, majd a szlovák FC Nitra ellen is győztek.
– A csapat teljesítményével elégedett vagyok, bár sok mindenben kell még fejlődnünk a nyár folyamán – magyarázta a Rangadó érdeklődésére Komjáti András. – A Nyitra elleni mérkőzésen több próbajátékos is pályára lépett, közülük többen bíztató teljesítményt nyújtottak. Az első csapat kerete a hétvégére végleges lesz, így onnantól már el tudjuk kezdeni az érdemi munkát. Nagyon bízom abban, hogy a csapat jobban fog szerepelni a bajnokságban a tavaly megszerzett tizenegyedik pozícióhoz képest. Úgy gondolom, hogy igazból a tavalyi teljesítményünk sem volt olyan szörnyű, hiszen ha az utolsó négy meccsen jobb eredményeket érünk el, akkor akár a legjobb nyolcba is be tudtunk volna kerülni. Sajnos a csapat elég hullámzó teljesítményt nyújtott az idény során, hiszen ősszel gyengébben, míg tavasszal remekül teljesített a csapat. A következő szezonban az egyik fő cél az is, hogy a csapat kiegyensúlyozottan szerepeljen.
A Vasas az átigazolási időszakban eddig három játékost szerződtetett: Kulcsár Dávid a Ferencváros csapatától, Bárányos Zsolt a Pápa együttesétől és Milos Jokics a Szolnoki MÁV gárdájától érkezett. A csapat a 2011–2012-es bajnoki idényt idegenben, a Debrecen ellen kezdi július 15-én.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik