NB I

Granát nehéz döntése

A DVTK vezetése marasztalta, de Granát Balázs úgy döntött, nem marad Diósgyőrben, inkább osztrák alsóbb osztályban folytatja a pályafutását.

– Nagyon nehéz döntést kellett hoznom – kezdte nyilatkozatát Granát Balázs a klub hivatalos honlapján. – Lejár a szerződésem, és nem is tagadom, rendkívül jó ajánlatot kaptam a DVTK-tól. Azonban nem csak magamra kell gondolnom, hanem a páromra is, közösen képzeljük el a jövőnket. Ő sajnos nem tudott keletre jönni, ezért nekem kell nyugatra költöznöm. Vannak ajánlataim Ausztriából, minden bizonnyal ott folytatom alacsonyabb osztályban. Biztos lesznek olyanok, akik nem értnek meg, de ezúttal nem az anyagiakon múlott a szakítás, hanem a magánélet volt a döntő szempont. Majd az élet eldönti, hogy jó döntés volt vagy nem.
A 26 éves győri születésű csatár a szakvezetésnek, a játékostársaknak, a klub dolgozóinak is köszönetet mondott.

– Jó érzés volt, hogy miután közöltem a távozásomat, mindenki odajött hozzám – folytatta Granát. – A döntésemet értették is meg nem is, mindenesetre sok sikert kívántak a továbbiakhoz. Külön köszönöm Szentes Lázárnak, hogy sokat beszélgetett velem, amikor mélyponton voltam. Ha ő nincs, akkor nem tudok ilyen tavaszt produkálni. Én is minden jót kívánok, hogy a csapat minél jobban szerepeljen az NB I-ben. Játszottam már más csapatokban is, ezért van összehasonlítási alapom. Amit Miskolcon megtesznek a szurkolók a csapatért, az szavakkal leírhatatlan. A szívem csücskében mindenképpen megőrzöm a Diósgyőrt. Köszönöm a szurkolóknak is azt a szeretet, amit kaptam! Miután beindult a gólgyártás, egyre többen állítottak meg az utcán és biztattak. Mindig is felejthetetlen élmény marad számomra az a közeg, ami körülveszi a focit Diósgyőrben. Kívánom a szurkolóknak is, hogy az NB I-ben minél nagyobb sikereket érjen el a DVTK.
Dudás Hunor ügyvezető sajnálatát fejezte ki Granát döntése miatt, megköszönte, amit a támadó eddig tett a Diósgyőrért, és sok sikert kívánt neki további pályafutásához és a magánélethez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik