NB I

Lippai és Halgas is marad

Lippai Ákos és Halgas Tibor még két esztendeig a Diósgyőr játékosa lesz. De nem csak velük született egyezség.

A Diósgyőri VTK NB I-es csapatát működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor megkezdte a tárgyalásokat azokkal a játékosokkal, akiknek június végén lejár a szerződésük, és közülük kettővel meg is állapodott, így Lippai Ákos és Halgas Tibor még két esztendeig a borsodiak játékosa lesz.
– Dobos Attilával és Budovinszky Krisztiánnal is leültünk, mert bár mindkettőjüknek érvényes szerződésük volt, szerepelt ebben egy olyan pont, amely szerint az első osztályba jutás esetén tárgyalnunk kell néhány dologról – mondta a Borsod Online hasábjain Dudás Hunor. – Velük is dűlőre jutottunk, tulajdonképpen új szerződést fogunk kötni, Dobos két évre, Budovinszky pedig egy plusz egy évre fog aláírni.

Nem veszett el Nagy Tamás, a diósgyőriek fiatal védője sem, aki az első edzésen nem volt jelen, és az ügyvezető, valamint Szentes Lázár szakmai igazgató sem tudott a hollétéről. Mint kiderült, igazoltan volt távol a labdarúgó, aki ennek okát Sztavinovszki Botond technikai igazgatónak jelezte.
– Az utolsó vizsgámat tudtam le szerdán, ezért nem volt ott az első edzésen – mesélte Nagy Tamás. – Egerbe járok, a tanárképző első évfolyamán vagyok túl, mint testnevelés-szakos, fociedző hallgató.

Abdouraman ismét nem edzett

A DVTK kameruni légiósa csütörtökön sem edzett, pedig szerződése szerint kellett volna. Már az első edzésre sem öltözött át, a tréning időpontjában Dudás Hunorral tárgyalt, annak ellenére, hogy az év elején hároméves szerződést írt alá. Az ügyvezető a megbeszélés után annyit mondott: a labdarúgó számára világossá tette, hogy csütörtökön edzésre kell jelentkeznie. A játékos azonban ennek nem tett eleget, meg sem jelent Diósgyőrben az edzés idején. Dudás erre a fejleményre egyelőre nem kívánt reagálni.

Olvasói sztorik