NB I

Mozgékonyabb futball kell

A Paksi FC 1-1-es döntetlent játszott a szlovák MFK Ruzomberok elleni felkészülési mérkőzésen. Kis Károly edző szerint együttese nem játszott jól.

– Sokat kell javulnunk, mind az Európa Ligára, de természetesen a bajnokságra is – értékelt Kis Károly a klub hivatalos honlapján. – Most a nemzetközi porond az elsődleges. Annyi pozitívum volt a mérkőzésben, hogy több periódusban is felállt védelem ellen kellett játszanunk, és ezt sikerült megoldanunk. De sokkal több mozgással kell futballoznunk. Még nem úgy játsszunk, ahogy elvárom. Van még egy hetünk, amit arra kell használnunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Sokkal lendületesebb, mozgékonyabb futballt kell bemutatnunk.

Montvai Tibor külön készül

Fájlalta a jobb térdét Montvai Tibor, ezért megvizsgálták nem sokkal a bajnokság vége után. Műteni nem kellett, de kezelni igen, mivel az oldalszalagjai megnyúltak. Azóta már a rehabilitációt is elkezdte, Váczi László vezetésével készül.
– Napról-napra jobban megy az edzés – mondta Montvai. – Reményeim szerint pár hét alatt teljesen rendbe jövök, és csatlakozni tudok majd a többiekhez. Erre azonban még három-négy hetet várnom kell, illetve még az orvosoknak is rá kell bólintaniuk.

Olvasói sztorik