NB I

Igazolások Kispesten és Kaposváron

Herve Tchami és Marek Kostolani a Honvéd ausztriai felkészülési mérkőzésen meggyőző teljesítményt nyújtott, ezért a szakmai stáb javasolta a szerződtetésüket.

Marek Kostolani 28 éves, védekező középpályásként és védőként egyaránt megállja helyét. A Nitra, a SV Burghausen, a Senec és az FK Bodva voltak karrierének eddigi állomásai. A szlovák U19-válogatottal 2002-ben Európa-bajnoki bronzérmet nyert. Szerződése három évre szól.
A kameruni Herve Christian Tchami 23 éves. A középpályás Németországban nevelkedett, a Hertha és a Hamburg juniorcsapatában játszott, majd a lengyel Zaglebie Sosnowiec játékosa lett. Egy év múlva a cseh MFK Karvinában folytatta pályafutását. 2010-ben egyszer már vett részt próbajátékon, Kispesten. A drukkereknek tetszett a játéka, de akkor még nem lett a Honvéd játékosa, a Szolnoki MÁV igazolta le. Kostolanihoz hasonlóan Tchami is három évre szóló szerződést írt alá.
Kaposváron aláírta szerződését a Rákóczi új kapusa, Posza Zsolt. A 34 esztendős játékos korábban a Siófok, a Vasas, a Győr és az Újpest színeiben 225 NB I-es mérkőzésen védett. Ezt követően Görögországban légióskodott öt éven át, az elmúlt őszt Cipruson, a tavaszi szezont pedig Balatonlellén töltötte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik