NB I

„Jogosan várnak tőlem gólokat”

Oláh Lóránt a magyar mezőny egyik gólerős támadója. A Kaposvár csatára a Ferencvároshoz igazolt, és már túl is van az első edzésén.

– Elég foghíjas volt a csapat és egy alkalom után még nem lehet reális képet alkotni egy együttesről, de úgy érzem, hogy jó csapat van kialakulóban. Hat év óta szinte minden átigazolási szezonban össze lettem boronálva a Ferencvárossal, hála istennek most itt vagyok, és remélem gyümölcsöző lesz az együttműködésünk. Az NB I-ben már nagyon régóta szerepelek, így a külföldieken kívül mindenkit ismerek a Fradiból és mindenkivel jó kapcsolatot ápolok Az előéletem miatt, jogosan várnak tőlem gólokat a Fradi szurkolói, remélem meg tudok felelni az elvárásoknak. Bevallom, jólesik, hogy a szurkolók pozitívan fogadták az érkezésem. Remélem, mindezt a pályán jó játékkal fogom majd meghálálni – mondta a hivatalos honlap, illetve az ftcnews.com érdeklődésére.

Oláh mindezek után az öltözőbe sietett, ugyanis Bali Péter várta egy pulzusmérő órával. A támadóra egy igen kimerítő fizikai teszt várt, ahol felmérték az edzettségi állapotát.

Szintén a Ferencvárossal kapcsolatos hír, hogy péntek óta a csapattal készül Ambrusics Róbert. A fiatal kapus a nemrégiben a Düsseldorf csapatánál járt tesztelésen, ahol múlt hét szerdáig tréningezett. Az Angliát is megjárt hálóőrnek lejárt a szerződése a Leicester Citynél, így szabadon igazolható. Sajtóinformációk szerint ezzel párhuzamosan könnyen előfordulhat, hogy az FTC kölcsönadja fiatal kapusát, Mester Tamást.

Távozott Zsivóczky Norbert is, pedig korábban hetekig Lipcsei Péter csapatánál készült, és mivel ott jó véleménnyel voltak róla, így Prukner Lászlónál is tréningezhetett. A szélső legutóbb már nem edzett a csapattal, így vélhetően nem ment át a próbán, azaz nem tér vissza a csapat. Nem a tervek szerint alakult Kovács János és a Ferencváros kapcsolata sem. A védő másfél hetet edzett az Üllői úton, de meccsen nem léphetett pályára, ugyanis a Hereford ezt nem engedélyezte. Kovács már az első napokban jelezte, hogy vannak angol ajánlatai is, így nem biztos az Üllői útra költözése. Bár a védő még vasárnap azt gondolta, hogy ezt a hetet is az FTC-vel tréningezi végig, legutóbb már nem volt ott a többiek között, a hírek szerint azért, mert Angliában folytatja tovább pályafutását.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik