NB I

Videoton-győzelem Itáliában

Az Olaszországban edzőtáborozó székesfehérváriak 4-0-ra nyertek Trentino tartomány válogatottja ellen, közben pedig bejelentették Hector Sanchez Cabrera leigazolását.

A Garda-tó melletti, dombos vidékként ismert Trentino közelében, Brentonicóban készül a következő szezonra a Videoton. A magyar bajnokcsapat a helyi újság sportrovatában is kiemelt felületet kapott. A kapcsolódási pontot természetesen Paulo Sousa jelenti. A vezetőedző három nagy észak-olasz klubban, a Juventusban, az Internazionaléban és a Parmaban is sztár volt – írja a fehérvári együttes hivatalos honlapja.

Zajlik az élet a fehérváriakkal a messzi Itáliában, hiszen első felkészülési mérkőzésükön 4-0-ra legyőzték Trentino tartomány válogatottját, majd bejelentették, hogy két évre szerződtetik Hector Sanchez Cabrerát, a spanyol balhátvédet. Korábban megfordult a Tenerifében és a Villarrealban is.

– Nagy lehetőség ez nekem – nyilatkozott Hector Sanchez. – Egy olyan csapat tagja lehetek, amelyik a legerősebb európai kupasorozatban indul, és az is nagyon izgalmas, hogy erre Paulo Sousa irányításával készül. Úgy érzem, az ő vezetésével fejlődni fog a csapat. Igazi profi klubnak ismertem meg a Videotont. Amióta itt vagyok, úgy látom, mindenki elkötelezetten dolgozik a sikerért, és nagyon örülök, hogy ilyen nagy szeretettel fogadtak. Azt üzenem a szurkolóknak, hogy buzdítsanak minket, mert biztos vagyok benne, hogy egy sikeres szezon vár ránk. Annyit ígérhetek, hogy kihasználom majd a gyorsaságomat, bejátszom a pálya bal oldalát, és remélem, nagy keresztlabdákat adok a támadóinknak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik