NB I

Oláh Lóránt az FTC-ben folytatja

A Ferencvárosnál folytatja pályafutását Oláh Lóránt, akit a Kaposvári Rákóczi egy évre adott kölcsön a fővárosi klubnak.

Újabb kaposvári futballista szerződött a Ferencváros csapatához, de Oláh ezzel párhuzamosan további egy esztendővel meghosszabbította a jövőre lejáró szerződését, így 2013 júniusáig marad a Rákóczi játékosa. A megállapodás egyik előzménye minden bizonnyal az lehetett, hogy az előző szezon végén Oláh Lórántot az NB III-as keretbe irányította Sisa Tibor vezetőedző a bajnoki hajrában nyújtott gyenge produkciója miatt. A támadót egyébként már korábban is hírbe hozták a Fradival, és most került pont az ügy végére – írja a sonline.hu.

– Tekintettel arra, hogy az edző rosszra értékelte a játékos tavaszi teljesítményét, szakmailag nem látta akadályát annak, hogy másik csapatba igazoljon – mondta Illés János, a Rákóczi ügyvezető-elnöke. – Két-három érdeklődő is volt, de a Fradi bizonyult a legaktívabbnak. Valóban egyéves kölcsönadásról van szó, amivel párhuzamosan Oláh Lóránt további egy esztendővel meghosszabbította a jövőre lejáró szerződését.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója megerősítette a transzfer tényét az nb1.hu-nak adott nyilatkozatában.

– Oláh valóban aláírt, így a csatárokkal már megvagyunk – mondta Orosz. – Oláh már bizonyította, hogy hosszútávon is képes sok gólt szerezni, ezért nagyon örülünk, hogy sikerült leigazolnunk.

A csatár az ftcnews.com-nak nyilatkozott, és kijelentette, mindent megtesz új klubjáért!

– Valóban megegyezett a két csapat – mondta Oláh Lóránt. – Örülök ennek, mert így sokadik nekifutásra az Üllői útra kerülhettem. Hétfő délután már a Fradiban tréningezek. Nagy lehetőség ez nekem, mindent megteszek majd a zöld-fehér színekért. Sajnos a 14-es mezemet Stanic birtokolja, így másik után kell néznem, de ez legyen a legkisebb gond.

Olvasói sztorik