NB I

Posza Zsolt Kaposváron véd

Kapusmozgás a somogyiaknál: Milinte Árpád és Kovács Zoltán távozása után a Kaposvári Rákóczi FC szóbeli megállapodást kötött Posza Zsolttal.

Mivel Milinte Árpád és Kovács Zoltán személyében két kapus is távozott a Rákóczitól, igencsak szükségessé vált a poszt megerősítése. Nagyon úgy tűnik, Posza Zsolt jelenti a megoldást Somogyban, aki már az elmúlt napokban is a csapattal készült – írja a sonline.hu. Posza a Siófok, a Győr, az Újpest és a Vasas színeiben összesen 225 élvonalbeli mérkőzésen védett, míg 2005 és 2010 között Cipruson légióskodott, az elmúlt tavaszi szezont pedig a Balatonlelle csapatában töltötte.
– Szóbeli megállapodást kötöttünk Posza Zsolttal, a szerződést pedig a jövő hét elején írjuk alá. A héten elvégzett munka és a felmérések alapján négy játékos is közel került ahhoz, hogy szerződést kapjon tőlünk, ami a jövő hét elején realizálódhat – tájékoztatott Illés János, a Kaposvári Rákóczi FC ügyvezető-elnöke.
A tavalyi esztendőhöz hasonlóan az idén is több játékos próbál bizonyítani a szakmai stábnak, a tesztelések pedig néhány esetben el is érték a céljukat. Nevekkel azonban majd csak a szerződések aláírását követően szolgál a klubvezető.
– Nagyon elégedett vagyok, mindenki nagy odaadással végzi az edzéseket – fogalmazott Sisa Tibor vezetőedző. – Igaz, elég komoly terhelést kapnak a játékosok, de ez az időszak most erről szól. A tesztelésre érkező játékosok közül a legjobb tudásunk szerint próbáljuk kiválasztani a leginkább hozzánk illeszkedő labdarúgókat, természetesen figyelembe véve a mi lehetőségeinket, feltételeinket. A felmérések, tesztelések mellett természetesen a játékminőséget és a labdarúgók mentalitását is megfigyeljük. Mindezekből összeáll egy kép, melyet az egymás közti játék egészít ki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik