NB I

DVSC: egymás ellen játszottak

A DVSC-TEVA szakmai stábja két részre osztotta a keretet, és a két tízfős csapat megmérkőzött egymással. Öt gól született.

A kétszer harmincperces mérkőzésen a DVSC I nyert 3-2-re. A vezetést Kulcsár Tamás szerezte meg, ezt követően a kettesszámú csapat játszott fölényben, a két találat mellett két kapufát is rúgott, a hajrában azonban ismét feltámadt a másik oldal, és a maga javára fordította a mérkőzést. Kulcsár még egyszer betalált, Rezes, illetve Bernáth is eredményes volt, Korhut pedig öngólt vétett – tudósít a klub hivatalos honlapja.
Képgaléria itt!
A 19 éves francia próbajátékos, Hermann Kabasele is pályára lépett a mérkőzésen, ő azonban nem lesz a debreceniek játékosa. A szakvezetők úgy ítélték meg, hogy nem tudna segíteni a csapaton, így elköszöntünk tőle.
A DVSC-TEVA játékosai egyébként nem csak a bajnokságra alapoznak, hanem a gokartozás területén is bizonyítottak! Péntek délelőtt az egyik nagyáruháznál lévő pályán öt labdarúgó, Farkas Balázs, Szakály Péter, Nikolov Balázs, Kulcsár Tamás és Fodor Marcell, illetve a főrendező, ifj. Képíró János mérhette össze vezetési tudását. A háziverseny előfutamain párokba rendeződve a két legjobb időt teljesítő pilóta mérkőzhetett meg a bajnoki címért. A döntőt Szakály Péter és Nikolov Balázs vívta, a végső győzelmet a középpályás szerezte meg. Képgaléria itt!

Olvasói sztorik