NB I

Lisztes Krisztián újra a Ferencvárosban!

Visszatért nevelőegyesületébe a 35 éves középpályás! Már az Európa Liga-selejtezőben pályára léphet.

A negyvenkilencszeres válogatott Lisztes Krisztián egy plusz egyéves szerződést köt a Ferencvárossal, amellyel korábban két bajnoki címet is nyert, sőt az 1995-ös Bajnokok Ligája-szereplés alkalmával gólokat szerzett a legrangosabb kupasorozatban. A korábbi közönség-kedvenc rövidesen csatlakozik Prukner László csapatához, s nevezik az Európa Liga-selejtezőre is.
A játékos 1993-ban tizenhét évesen játszotta első mérkőzését a Ferencvárosban, s 1997-ben vágott bele a légiós életbe, a német VfB Stuttgart, majd a Werder Bremen és a Mönchengladbach futballistája volt. 2008-ban hazajött az akkor az NB II-ben szereplő FTC-be, ám fél év után a REAC-hoz igazolt, majd megjárta a szintén német Hansa Rostockot, a Paksot, tavasszal pedig a Vasast erősítette.

Ahogyan azt korábban jeleztük, a korábban kölcsönjátékosként szereplő Kulcsár Dávid végleg a Vasasnál folytatja pályafutását, ez immár hivatalossá vált, ahogyan az is, hogy a tranzakció részeként tér vissza a Ferencvároshoz Lisztes Krisztián. Erdős László az angyalföldi klub közölte, fájó szívvel mondanak le a középpályásról, hiszen közük van ahhoz, hogy a játékos ismét magára talált, de az FTC vezetői egyfajta imázsépítés részeként szeretnék egykori játékosukat ismét csapatukban tudni. Erdős úgy véli, ezt meggátolni nincs erkölcsi jogalapja a Vasasnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik