NB I

Félmilliárdos költségvetés Diósgyőrben

Hozzávetőleg félmilliárd forintos költségvetéssel vág neki a következő bajnoki idénynek az élvonalba visszajutott Diósgyőr.

Dudás Hunor, a csapatot működtető sportvállalkozás ügyvezetője a Népszabadságnak nyilatkozva elmondta, hogy a szakmai célokról csak az átigazolások fényében tud majd beszélni, de az eddig elvégzettekről be tud számolni – írja az MTI.
– Az első év a romeltakarításról szólt, mivel kétszáz millió forintos tartozást kellett kiegyenlítenünk. Most előtérbe kerülhet a klubmodell átalakítása. Nem titok, hogy nyugati mintát igyekszünk követni – közölte a sportvezető.
Arról is beszélt, hogy a vonatkozó törvény hatályba lépését követően a klub átalakította a játékosok szerződéseit, az egyszerűsített közteher-viselési hozzájárulás keretében fizeti a futballistákat, azaz a vezetőség kifehérítette a kereseteket.
Leisztinger Tamás, az ország leggazdagabb embereinek egyike tavaly nyáron vásárolta meg a klub többségi tulajdonrészét, és bár a csapat az elmúlt idénynek visszafogottabb célokkal vágott neki, végül máris sikerült rögtön visszajutnia az élvonalba. A Cegléd elleni évzárón a bajnokcsapatot többezer szurkoló köszöntötte, minden bizonnyal abban a reményben, hogy az első osztályban is megállja helyét az alakulat.

Megharapta csapattársa péniszét

Ahogyan arról a Rangadó is beszámolt, a DVTK leigazolta a spanyol Francisco Gallardo Leónt, aki két évre írt alá a borsodiakhoz. Az origo.hu előkereste, hogy a labdarúgó tíz évvel ezelőtt azzal került be a hírekbe, azóta pedig az extrém gólörömeket felvonultató összeállításokba, hogy a Valladolid elleni bajnokin örömében megharapta gólszerző csapattársa, Jose Antonio Reyes péniszét! „Éreztem egy kis szorítást, de fel sem fogtam mi történt, egész addig, amíg nem láttam a videofelvételt. A legrosszabb dolog, hogy mindezt egy csapattársamtól kellett elszenvednem” – panaszkodott az eset után Reyes.

Olvasói sztorik