NB I

Otten bajnok lenne a Fradival

Mark Otten sorsa már eldőlt, Lázok János továbbra is szívesen lenne a holland játékos csapattársa...

Amint arról már beszámoltunk, Mark Otten megegyezett az FTC-vel, amellyel kettő plusz egyéves szerződést kötött. A legutóbb a NEC Nijmegen csapatában játszó holland hátvéd első ferencvárosi idényében máris magyar bajnok szeretne lenni – írta az ftcnews.com.
– Az edző holland stílust szeretne meghonosítani a csapatnál – mondta Otten a Voetbal című holland lapnak. – Középpályásként, és védekező középpályásként számítanak rám, majd meglátjuk, hogy milyen poszton játszhatok. Szerettük volna jobban is megismerni egymást, ezért két napig a csapattal készültem, ezt követően szerződést ajánlottak. Ez a legnagyobb klub Magyarországon. Minden évben a bajnoki címért harcol, így lesz ez a következő szezonban is.

Lázok János továbbra is az Üllői útra tartana, ezt az egyik sporttelevízió műsorában is megerősítette.
– A Fradi most kivár, próbázókat tesztel, így az ügyem kicsit lelassult – vélekedett a Vasas futballistája. – A Fradinál adott egy olyan edző, aki már bizonyított, Prukner László számomra garancia, de Kubatov Gábor és Orosz Pál is. A Ferencvárosnál nagyon erős csapat épül, amely a bajnoki címért száll harcba, ez nagyon vonzó nekem. Úgy gondolom, topfocistának számítok itthon, így ha a Fradiba kerülök, akkor a kezdőcsapatban akarok játszani. Egy hete kilencven százalékra mondtam, hogy a Fradiba igazolok, most, hogy megtorpantak a tárgyalások, ez csak ötven százalék. Én nagyon szeretnék az Üllői úton játszani.

Olvasói sztorik