NB I

Oláh Lóránt nem érti…

Az FTC leigazolhatja Oláh Lórántot, a Kaposvár csatárát, akiből azonban a Fradi-szurkolók egy része nem kér.

Oláh értetlenül áll az ellenszenv előtt, de azt sem tudja, jelenlegi edzőjének, Sisa Tibornak mi a baja vele. A Kaposvár csatára eddig 193 NB I-es meccsén 79 gólt szerzett, ezért az Európa Liga-selejtezőre készülő Ferencváros kiszemelte őt. Csakhogy a zöld-fehérek egyik szurkolói honlapján a drukkerek nemtetszésüket fejezik ki, Oláh szemére vetik, hogy a Kaposvárnál kicsapták a keretből.
– Mindig a legjobb tudásom szerint szolgáltam a csapataimat, sok gólt lövök – érvelt a Bors című napilapnak Oláh. – Kaposváron sem lehetett rám panasz, harmadik lettem a bajnokság kanadai táblázatán az elmúlt idényben, de ha edzőmet, Sisa Tibort ez nem győzi meg, a szurkolóknak meg nem vagyok szimpatikus, nem tudok mit tenni. Egyébként nem értem a fradistákat, egy korábbi szavazáson Tököli Attila mögött engem akartak a legtöbben a csapatban látni.

A drukkerek szerint fogadási csalás állhat a játékos kaposvári száműzetése mögött.
– Az utolsó előtti fordulóban hazai pályán kikaptunk a Szolnoktól, és ezután Sisa indokolatlanul a tartalékcsapatba küldött – magyarázza a támadó. – Ez pletykákat szül, de azzal szemben, aki vádaskodik, jogi lépéseket teszek.
Sisa Tibor, a Kaposvár edzője elárulta, az utolsó fordulóban azért küldött pár játékost a tartalékcsapathoz, mert nem volt elégedett a teljesítményükkel.

Olvasói sztorik