NB I

Igor Pisanjuk aláírt Kecskemétre

Aláírta egy plusz egy évre szóló szerződését a KTE-Ereco csapatához a kanadai-ukrán kettős állampolgár Igor Pisanjuk.

A terveknek megfelelően, rendben zajlik a felkészülés a Kecskemét együttesénél. Hétfőn Mezőkövesdre utazik majd a csapat, ahol egészen szombatig edzőtáborozáson vesznek részt a játékosok. A szerdai edzésen már ott volt a holland Kelvin Maynard is, aki a portugál Sporting Olhanense csapatában játszott az elmúlt idényben, de megfordult korábban a Volendam együttesében is. A 24 éves, 180 centiméter magas védő suriname-i állampolgársággal is rendelkezik – írja a klub hivatalos honlapja.
Csütörtökön aláírta egy plusz egy évre szóló szerződését a kanadai-ukrán kettős állampolgár Igor Pisanjuk. A korábbi ferencvárosi támadó tehát 2012. június 30-ig hivatalosan is a KTE játékosának tekinthető, de amennyiben elégedettek lesznek vele, a kontraktus egy évvel meghosszabbítható. Pisanjuk az alföldiek első hivatalos új labdarúgója a nyár folyamán.

A kesport.hu összeállításából kiderül, hogy a kanadai utánpótlás-válogatott támadó a Ferencváros első csapatában 2008 áprilisában mutatkozott be, a másodosztályban. 2009 tavaszán az FTC bajnokcsapatának tagja volt, és feljutott az első osztályba. 2010-ben fél évig az NB II-es Szolnoki MÁV csapatánál játszott, amellyel szintén megnyerte a másodvonal küzdelmeit. A 2010–2011-es bajnokságot a Ferencváros első csapatánál kezdte el, de augusztusban egy évre újra a szolnoki csapathoz került kölcsönbe. 2010 decemberében a Ferencváros és Pisanjuk közös megegyezéssel szerződést bontott, majd a támadó hazaigazolt Kanadába.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik