NB I

Ez nem tartott sokáig

Rövid, alig több mint kéthetes szünet után a Komjáti András edző által irányított Vasas csapata elkezdte a felkészülést a következő idényre.

Hétfő délután tizenhét labdarúgó jelentkezett edzésre a Fáy utcában. Közöttük volt olyan, aki szinte bizonyos, hogy a későbbiekben nem a Vasas-Híd kötelékében fog szerepelni, és többen voltak olyanok, akikkel még szintén várat magára a megállapodás a közös folytatásról – áll a klub hivatalos honlapjának cikkében.

Cseppet sincs tehát könnyű helyzetben a vezetőedző, Komjáti András, aki az öltözőben tartott köszöntőjében is üdvözölte azokat, akikre hosszútávon is számíthat a Vasas, valamint sok sikert és szerencsét kívánt azoknak, akik a későbbiekben esetleg távozni fognak.

Egy új arc már az első foglalkozáson felfedezhető volt: Gulyás Máté a REAC-ból érkezett Angyalföldre, és hátvédként vethető be. Őt egyelőre teszteli a szakvezetés. A vasassc.hu információi szerint egyébként a Komjáti által korábban a vezetők elé tárt kívánságlista erősen szűkült, hiszen az azon szereplő labdarúgók közül többen már elkeltek, új egyesületbe szerződtek.

A gyakorláson három kapus, Németh Gábor, Végh Zoltán és Steer Bence vett részt, a mezőnyjátékosok: Mileusnic, Arnaut, Arsic, Pavicevic, Kulcsár, Lázok, Ferenczi, Lisztes, Polényi, Balog, Fürjes, Bakos, Gáspár, Gulyás. Beliczky fogászati kezelése miatt nem edzett, de jelen volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik